Vins

Jornada sobre la malvasia a la vinya

El ressorgiment d'una varietat de raïm amb una llarga història.

28/06/2023

Jornada sobre la malvasia a la vinya

El ressorgiment d'una varietat de raïm amb una llarga història.
28/06/2023

El proper 8 de juliol us proposem una jornada de visita, tast i conversa sobre una de les varietats de raïm que tenim a la vinya: la malvasia. Ho farem acompanyats de l'Enric Bartra; investigador en viticultura i enologia a l'INCAVI, professor associat Universitat Rovira i Virgili i impulsor de diversos projectes vinícoles al Garraf. L'Enric Bartra ha estat un dels enòlegs més actius en la recuperació del conreu de la malvasia de Sitges al país i segur que ens podrà explicar el camí fet per tal de fer ressorgir la varietat i les particularitats del seu conreu i vinificació. Des de la Vall de Betlem aportarem la nostra experiència pel que fa al conreu de la malvasia i explicarem quins objectius tenim pel que fa a les properes vinificacions que farem amb aquest tipus de raïm. Començarem l'activitat amb una visita a les feixes on hi ha malvasia on comentarem les característiques de la varietat pel que fa al maneig vitícola i seguirem amb un tast de tres malvasies que hem escollit per a fer una primera introducció a la varietat. L'activitat es realitzarà el dia 8 de juliol, a les 18'30h a la vinya del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, és gratuïta i durarà aproximadament unes dues hores. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

ADALT